Τα κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά που δεν ανήκουν στο MyTrikala.gr, ανήκουν στους αντίστοιχους φορείς των πνευματικών δικαιωμάτων. Η χρήση τους γίνεται μόνο για λόγους ενημέρωσης σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993.

Αν αναγνωρίσετε έργο δικό σας ή κάποιου άλλου στις σελίδες του MyTrikala.gr σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να προσθέσουμε την πηγή ή/και το όνομα του δημιουργού.

 

Tο υπόλοιπο περιεχόμενο του MyTrikala.gr που περιλαμβάνει πρωτότυπα γραφικά, πρωτότυπες φωτογραφίες κείμενα, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του MyTrikala.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Ως εκ τούτου, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει (εν μέρει ή εξ ολοκλήρου) αντικείμενο αντιγραφής, τροποποίησης, πώλησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς τη άδεια των συντελεστών του MyTrikala.gr.

Εάν υπάρχει αρχείο ήχου, εικόνας και βίντεο στην ιστοσελίδα που ανήκει σε σας και δεν επιθυμείτε να εμφανίζεται, παρακαλώ ενημερώστε μας μέσω e-mail με έναν σύνδεσμο για το εν λόγω αρχείο και θα αφαιρεθεί αμέσως.