Πριν περίπου 7 χρόνια, δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook για να μοιραστούμε την αγάπη και τον θαυμασμό μας για την πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας -κατά την άποψη μας- τα Τρίκαλα. Οι αναρτήσεις μας αφορούν οτιδήποτε σχετικό με τον νομό και την πόλη των Τρικάλων. Μπορεί δηλαδή να δείτε φωτογραφίες, άρθρα και βίντεο από Μετέωρα, Πύλη, Παλαιοκαρυά και διάφορα άλλα σημεία του νομού.

Από τότε 8.200+ άτομα δήλωσαν ότι τους αρέσει η σελίδα και εκατοντάδες από αυτούς κοινοποιούν και σχολιάζουν τις αναρτήσεις μας στην σελίδα.

Έτσι, μετά από αρκετή σκέψη αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να δημιουργήσουμε το MyTrikala.gr *.

Στις σελίδες του MyTrikala.gr θα βρείτε αξιοθέατα, μουσεία, διάφορα σημεία ενδιαφέροντος καθώς και σημεία που μας αρέσουν από τον νομό και την πόλη των Τρικάλων. Επίσης, θα βρείτε διάφορες φωτογραφίες που μας έχουν στείλει οι φίλοι της σελίδας που μπορεί να αφορούν σημεία της πόλης ή και μαγαζιά.

Μας ενδιαφέρει να προστεθούν σημεία τα οποία θα βοηθήσουν την αύξηση του τουρισμού στην πόλη των Τρικάλων και τον νομό γενικότερα.

Πληροφορίες για

  • ξενοδοχεία
  • ξενώνες
  • εστιατόρια και
  • σημεία ενδιαφέροντος τουριστικού περιεχομένου

είναι ευπρόσδεκτες και θα προσθέσουμε τα σημεία εντελώς δωρεάν!

Αν θέλετε να προσθέσετε την επιχείρηση σας (bar, cafe, fast-food) σαν σημείο στις σελίδες του MyTrikala.gr μπορείτε να μας στείλετε τις πληροφορίες που θέλετε και θα προσθέσουμε εμείς το σημείο δωρεάν προς το παρόν.

 

* Το MyTrikala.gr στην τωρινή του μορφή, δεν έχει καμία σχέση με το site που υπήρχε σε αυτό το domain μέχρι το 2012 (ήταν ένας επαγγελματικός οδηγός της πόλης των Τρικάλων) καθώς και καμία σχέση με τα άτομα που ήταν υπεύθυνα για το συγκεκριμένο site.